Sankt Petri Skole

SFO afdelingsleder

Sankt Petri Skole søger en varm, venlig og professionel SFO-souschef (afdelingsleder), der sammen med et allerede meget engageret personale i SFO og skole kan udvikle vores SFO med vægt på samarbejdet om børnenes trivsel og dannelse.

Sankt Petri Skoles SFO har cirka 210 børn i SFO og klub. Vi har til huse midt i indre by, bor selv i og er omgivet af historiske bygninger.

Vi har et ønske om, at SFO og skole supplerer hinanden og arbejder godt sammen om børnene i et sammenhængende dannelsesperspektiv, men også at vi har et skarpt øje for ”skole” og ”ikke-skole”. Det sker allerede i dag på en række områder – du skal medvirke i en samlet ledelse af indsatsen. Du refererer til en leder af indskolingen, men får et bredt selvstændigt arbejdsområde med pædagogisk-, administrativ- og personaleledelse.

Det er rart at være på Sankt Petri Skole, men vi er også ambitiøse og stiller krav til hinanden. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

• Bevare, styrke og udvikle skolens og SFO’ens traditioner og visioner og som leder gå forrest i dette
  • Være tæt på den pædagogiske praksis og tage aktivt del i hverdagens pædagogiske arbejde
  • Være i nærværende og konstruktiv dialog med forældrene og sørge for et højt informationsniveau om SFO’ens praksis og hverdag
  • Være ansvarlig for, at overenskomster og lovgivningsmæssige bestemmelser overholdes, når opgaverne fordeles, og skemaet lægges
  • Medvirke i det strategiske samarbejde med skolens og SFO’ens interessenter, herunder vores nærmeste naboer (Vor Frue Børnehus, Sankt Petri Kirke, beboerne i vores område)

Sankt Petri Skole er en Begegnungsschule, det vil bl.a. sige, at vi både taler dansk og tysk i hverdagen. Det vil være en meget stor fordel, at du kan tale tysk – eller er indforstået i at lære det hurtigt. Vi forventer, at du enten er pædagog- eller læreruddannet, og du skal have erfaring fra lignende stilling eller med arbejdsopgaverne.

Stillingen er på fuld tid, løn og arbejdsvilkår følger overenskomst mellem BUPL og de frie grundskoler. Du ansættes efter bestemmelserne om afdelingsledere. Gerne tiltrædelse 1. november, eller før. Stillingen søges her eller ved personligt fremmøde.

Ansøgningsfrist er mandag den 23. september kl. 12.00, og vi indkalder til samtaler samme uge.

Del på:

Sprog:

Region:

Region Hovedstaden,

Jobtype:

Fast

Arbejdstid:

Heltid

Arbejdsdage:

Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:

23-09-2019